Kookboeken bij receptplaats.nl

Op deze pagina vindt je diverse goede, aparte en leuke kookboeken.

Receptplaats.nl is officieel partner van bol.com, boeken bestel je dus bij bol.com en niet bij receptplaats.nl. Klik je op een boek, dan word je direct naar de betreffende pagina bij bol.com gestuurd. Door op deze manier je boeken te kopen, steun je tevens de instandhouding van receptplaats.nl.

We zullen deze pagina continu bijwerken met nieuwe tips en nieuwe boeken, kom dus regelmatig terug!

Heb je vragen of tips? Mail ons!

receptplaats.nl, officieel partner van bol.com
De basis - Filip Verheyden
De basis
Filip Verheyden
De bijbel voor kookenthousiasten. Wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben. Maar de auteurs gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw. Denk aan espuma, nougatines en krokante lolly's. Een echte 'must-have'

Bestel: Jamie's dinners  Jamie Oliver
Jamie's dinners - Nederlandstalige editie<br>Jamie Oliver
Jamie's dinners
Jamie Oliver
Eerst was hij de helpende hand in duizenden keukens, daarna hielp hij kansarme jongeren aan een nieuwe toekomst. Nu heeft hij zijn eigen gezin aan tafel, en daarmee alle gezinnen van het land. it's dinnertime! Twee jaar wachten wordt eindelijk beloond, en hoe... Jamie Oliver komt met Jamie's dinners terug met een toptitel boordevol heerlijke gerechten, die zoals altijd makkelijk en steeds weer verrassend zijn. GeÔnspireerd door het dagelijkse familiediner ging Jamie op zoek naar eenvoudig te maken, betaalbare en gezonde gerechten. Dat leidde tot een grote verzameling heerlijke recepten uitgegeven in het Naked Chef-formaat, makkelijk in gebruik en onmisbaar in iedere keuken! In november 2004 opende Jamie Oliver zijn restaurant Fifteen in Amsterdam.

Bestel: Jamie's dinners  Jamie Oliver
Supermarktwijngids / 2005<br>Nicolaas Klei
Supermarktwijngids 2005
Nicolaas Klei
Hoe zouden we nog zonder de Supermarktwijngids een doeltreffende keuze kunnen maken uit het overweldigende aanbod van wijnen in supermarkten? Wie deze gids eenmaal geproefd heeft, kan geen jaar meer zonder. Nicolaas Klei leidt ons naar de lekkerste rode wijn, rosť of witte wijn in het schap. Feilloos, degelijk maar met groot gevoel voor humor. Deze opnieuw geheel herziene editie 2005 biedt behalve de inmiddels legendarische `omfietswijnŅ en de toegankelijke registers, nůg meer toptienen, wijnsuggesties voor specifieke situaties en tabellen waaruit de gemiddelde score per supermarkt (meeste glaasjes, meeste `vieze gezichtjesŅ enzovoorts) in ťťn oogopslag af te lezen valt. Voor al die honderdduizenden consumenten die in de supermarkten naar lekkere wijnen zoeken voor een redelijke prijs.

Bestel: Supermarktwijngids / 2005  Nicolaas Klei
Nigella bijt<br>Lawson, N.
Nigella bijt
Nigella Lawson
Nigella Lawson is al enige jaren een culinaire en literaire sensatie in Engeland. Haar kookprogramma Nigella bites wordt nu ook in Nederland uitgezonden (RTL4). Lawson, de ontdekker van Jamie Oliver, verstaat niet alleen de kunst om voortreffelijk te koken, maar kan daar ook met verve over schrijven. Haar recepten zijn zeer gevarieerd, van eenvoudig en snel tot traditioneel en gecompliceerd. Zij geeft recepten voor eten bij televisie, voedzame kindermenu's, regenachtige dagen, uitgebreide diners voor een tafel vol gasten en 'slow cook weekend'. Haar kookkunst omschrijft ze zelf het liefst als 'comfort cooking'.

Nigella bijt  Nigella Lawson
Rudolphs kookboek - lekker snel<br>R. van Veen
Rudolphs kookboek - lekker snel
Rudolph van Veen
In dit boek vind je een verzameling van mijn meest persoonlijke, favoriete, snelle en makkelijke recepten. Dit is geen culinaire hocus-pocus waarin ik wil laten zien hoe goed ik kan koken. Ik wil niemand intimideren met moeilijke recepten. Dit boek is voor iedereen die van lekker eten houdt en plezier heeft in koken, met als belangrijkste doel dat het volop ideeŽn biedt om in korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Bestel: Rudolphs kookboek - lekker snel  Rudolph van Veen
Het beste van de meesterchef  Gordon Ramsay
Het beste van de meesterchef
Gordon Ramsay
In Het beste van de meesterchef heeft Gordon Ramsay zijn allerbeste recepten voor de thuiskok verzameld. Voor zijn culinaire creaties neemt hij altijd verse seizoensproducten van topklasse als uitgangspunt en deze vormen tevens de inspiratie voor dit schitterende kookboek. Het boek opent met een overzicht van Gordons persoonlijke voorkeuren op het gebied van seizoensproducten; daarna volgt een fantastische collectie spannende recepten, waarin verse ingrediŽnten de hoofdrol spelen. Het zijn verrassende maar pretentieloze recepten, die ook thuis gemakkelijk te bereiden zijn, en die bovendien schitterend gefotografeerd zijn. *Prachtig geillustreerd met smaakmakende foto's. 192 blz. Kijk ook bij andere boeken van Gordon Ramsay: Desserts van een meesterchef, Creaties van een meesterchef, Geheimen van een meesterchef, Passie voor vis.

Het beste van de meesterchef  Gordon Ramsay


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!