Recept Spaanse gehaktballetjes

Receptnaam: Spaanse gehaktballetjes Bron:
Herkomst: Anders Ingezonden door: Administrator
Basis: Gehakt Gewijzigd: 1/23/2010
Gang: Hoofdgerecht Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk  
Bereidingstijd: 30-60 Minuten
Aantal porties: 4

IngrediŽnten:
500 gram runder gehakt
2 eetlepel of 1 oude boterham zonder korst paneermeel
12 stuks olijven, zwart
1 stuks ei
1 theelepel paprikapoeder
1 snufje cayennepeper
2 teen knoflook
1 scheut olijfolie
Bereiding Spaanse gehaktballetjes:

Meng het gehakt met het paneermeel, ei, paprikapoeder, cayennepeper, fijngehakte knoflook en zwarte olijven en voeg nog wat zout en peper toe.
Draai er kleine gehaktballetjes van. Braad de gehaktballetjes in boter rondom gaar en bruin.
Lekker met tomatensaus en pasta of met aardappelkroketjes.

Schaal recept naar Porties [?]


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!