Recept Champignon farce gegratineerd met truffelkaas

Receptnaam: Champignon farce gegratineerd met truffelkaas Bron:
Herkomst: Italiaans Ingezonden door: Henk Mensinga
Basis: Brood Gewijzigd: 2/4/2006
Gang: Amuse Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk  
Bereidingstijd: 1-10 Minuten
Aantal porties: 8

Champignon farce gegratineerd met truffelkaasIngrediŽnten:
1 stuks buchette noir
50 milliliter olijfolie
1 ons champignons
2 ons pecorino al tartufo
1 ons tuinkers
Bereiding Champignon farce gegratineerd met truffelkaas:

Snij van de Buchette Noir (donkerbruin stokbrood) 8 plakjes en bestrijk deze met de olijfolie. Doe plakjes champignons op brood en leg daarover plakken van de percorino al tartufo.
Leg de buchettes en 5-10 minuten in de oven 150oC tot dat de kaas gesmoten is.
Dit kan ruim van te voren en bewaard wroden in een afgesloten doos.

Schaal recept naar Porties [?]


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!