Recept Ricottacreme met pesto en gedroogde tomaat

Receptnaam: Ricottacreme met pesto en gedroogde tomaat Bron:
Herkomst: Frans Ingezonden door: Henk Mensinga
Basis: Brood Gewijzigd: 5/28/2007
Gang: Amuse Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk  
Bereidingstijd: 10-30 Minuten
Aantal porties: 8

Ricottacreme met pesto en gedroogde tomaatIngrediŽnten:
1 stuks buchette noir
2 1/2 ons ricotta
150 milliliter pesto van zontomaat
1 ons tuinkers
Bereiding Ricottacreme met pesto en gedroogde tomaat:

Snij 8 plakken van de buchette noir (donkerbruin stokbrood).
Meng de ricotta en pesto van zongedroogde tomaatjes doorelkaar. Beleg dit mengsel met de stokbroodjes en garneer met een toefje tuinkers.

Schaal recept naar Porties [?]


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!