Recept Bechamelsaus

Receptnaam: Bechamelsaus Bron: internet
Herkomst: Italiaans Ingezonden door: Henk Mensinga
Basis: Anders Gewijzigd: 2/3/2005
Gang: Sauzen Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk lekker in de lasagne 
Bereidingstijd: 1-10 Minuten
Aantal porties: 6

IngrediŽnten:
6 deciliter melk
40 gram bloem
40 gram roomboter
1 snufje zout
1 snufje peper
1 snufje nootmuskaat
Bereiding Bechamelsaus:

Smelt de boter in een pan. Roer de bloem erdoor. Voeg scheutje voor scheutje de melk toe. Blijf roeren tot het een glad gebonden saus is. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Schaal recept naar Porties [?]


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!