Recept Teriyakisaus

Receptnaam: Teriyakisaus Bron: Wagamama
Herkomst: Japans Ingezonden door: Henk Mensinga
Basis: Anders Gewijzigd: 3/5/2005
Gang: Sauzen Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk voor het bestrijken van geroosterd vlees, of als dipsaus 
Bereidingstijd: 10-30 Minuten
Aantal porties: 10

IngrediŽnten:
110 gram fijne suiker
4 eetlepel sojasaus, licht
2 eetlepel sake
1 theelepel sojasaus, donker
Bereiding Teriyakisaus:

Verwarm de suiker en de lichte sojasausin een steelpan op laag vuur tot de suiker is opgelost. Laat hem 5 minuten sudderen tot hij iets is gebonden, roer de sake en de donkere sojasaus erdoor en laat hem afkoelen.

Schaal recept naar Porties [?]


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!