Recept Aardappelpuree

Receptnaam: Aardappelpuree Bron:
Herkomst: Amerikaans Ingezonden door: Marion
Basis: Aardappels Gewijzigd: 5/28/2007
Gang: Bijgerecht Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk  
Bereidingstijd: 10-30 Minuten
Aantal porties: 4

IngrediŽnten:
1 kilogram kruimige aardappels
125 milliliter room
1 scheut truffelolie
Bereiding Aardappelpuree:

Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Pers ze door een aardappelpers of wrijf ze door een metalen zeef. Schenk er net zoveel room bij tot er een smeuige puree ontstaat. Maak op smaak met een scheutje truffelolie

Gerelateerde recept(en):
Zuurkoolschotel
Spinazieschotel met gehakt en brie
Schaal recept naar Porties [?]


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!